Staj yapan yada yapacak olan öğrencilerin dikkatine (önemli)

Staj yaptığı süre içerisinde rapor alan öğrencilerin raporlarını aldıkları gün içinde bir dilekçe ile  staj komisyonuna elden veya mail ile vermeleri gerekmektedir. Staj son günlerine raporlu gün sayısı kadar gün eklenecektir. Bu işlemi yapmayan öğrenciler tüm cezai sorumluluğu üstlenmiş kabul edilecektir.

FR-1877 FEF staj başvuru formunda staj yapılan yerin banka/ IBAN /vergi no bilgileri sadece zorunlu ve ücretli staj yapan öğrenciler tarafından doldurulacaktır.

Staj bitiminde evrakların ve defterin komisyona teslimi her hafta salı günü yapılacaktır. Diğer günlerde evrak kabul edilmeyecektir.

Staj başvuru evrakları ve staj defteri güncellenmiştir. Sol menüdeki staj sekmesini lütfen inceleyiniz.